De Draak Koffies

Koffie en Meer

B2B

Via een zorgvuldig individueel uitgewerkt concept voldoet Koffies De Draak aan alle specifieke behoeften voor HORECA en voor BEDRIJVEN.

Door onze jarenlange ervaring en duurzame samenwerking met onze partners, zijn wij in staat om te voldoen aan alle mogelijke behoeften in een professionele omgeving.

Wij leveren een hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Enkel op die manier is het mogelijk om een lange termijnrelatie met ons kliënteel te ontwikkelen. Vele van onze klanten zijn ons al meerdere decennia trouw.

Wij geven advies over het concept dat het best is afgestemd op uw situatie: een combinatie van toestellen, koffie- en theesoorten, andere verbruiksgoederen en toebehoren.

Ook na uw aankoop blijven wij u ondersteunen in het beheer en de opvolging van uw koffie- en theegebeuren en drankenvoorziening.

horeca en de draak

Koffies De Draak  is de partner bij uitstek voor de professionele horeca-uitbater.

Bij ons vindt U  een ruime keuze aan koffieautomaten, espressomachines en percolatorzetsystemen, gekoppeld aan interessante formules en een uitstekende technische ondersteuning. Bovendien bouwen wij graag mee aan de uitstraling van uw horeca-zaak.

 

Niets dan voordelen

  • Koffies “De Draak” geeft een exclusieve uitstraling aan uw horeca-zaak.
  • Plaatsing en onderhoud van de toestellen door onze eigen technische dienst.
  • Professioneel advies en commerciële tegemoetkomingen bij  de uitbouw van uw horeca-zaak.

 

KOFFIE , THEE  EN TOEBEHOREN

De  jarenlange traditie  als koffiebrander  maakt dat Koffies De Draak een  uitgebreid assortiment aan excellente koffiemelanges in haar gamma heeft . De versgebrande koffie wordt onmiddellijk verpakt zodat alle heerlijke aroma's perfect bewaard blijven.

Dankzij onze expertise als theehandelaar en onze exclusieve samenwerking met enkele van de meest kwaliteitsvolle invoerders van thee in Europa, kunnen wij u de fijnste theesoorten aanbieden, los of in builtjes.

Bij een heerlijk kopje koffie en thee hoort natuurlijk een aangepast en aantrekkelijk assortiment van bijproducten helemaal in de stijl van uw horecazaak.

Koffies De Draak  biedt u dan ook alles om uw kopje koffie en thee mooi te presenteren. Uiteraard beantwoorden alle bijproducten aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als onze koffie en onze thee.

 

ESPRESSOTOESTELLEN

Ook op het vlak van de espressotoestellen doen we geen toegevingen op onze strenge kwaliteitseisen. Wij bieden  een breed gamma kwalitatieve espressoautomaten aan met de nieuwste technologieën en  hedendaagse looks.

Op uw vraag maakt  Koffies De Draak  ook  interessante financïële formules op maat.

 

PERCOLATORZETSYSTEMEN

Vaak zijn alternatieve zetsystemen zoals percolator, press, en andere de oplossing voor uw noden. Ook hier bieden wij een ruim assortiment en staan we u graag bij met ons vakkkundig advies. Wij kiezen samen met u dè perfecte koffie uit ons assortiment voor een heerlijk resultaat.

 

bedrijven en de draak

Ook op het gebied van koffie- en vendingtoepassingen voor bedrijven, is Koffies De Draak uw aangewezen partner.

Wij bieden u een totaalconcept op maat aan, met producten en een service van absolute topkwaliteit.

Een kopje heerlijke, verse bonenkoffie, cappuccino of espresso? Een lekkere warme chocolademelk, thee of soep? Groot of klein verbruik? In ons assortiment koffiezetsystemen vindt u zeker het systeem dat aan uw wensen voldoet.

Niets dan voordelen

  • één leverancier voor uw koffiepauzes
  • eigen technische service
  • commerciële formules op maat : huur, koop, bruikleen, full service,…

Enkele nuttige tips …
Bij de keuze van het juiste koffiesysteem zijn er verschillende factoren waar u best rekening mee houdt.

1/ Geeft uw eerder voorkeur aan één soort koffie, in wegwerpbekertjes, of gaat uw voorkeur naar verschillende koffievarianten (espresso, cappuccino, cacao,…) in een aangepast porseleinen kopje?

2/Is de koffie bedoeld voor de eigen medewerkers, voor klanten of voor beiden?

3/ Zijn er bepaalde momenten zijn op de dag waarop er veel en intensief koffie wordt gedronken dan kiest u best voor een systeem dat deze piekmomenten aankan.
Of is het verbruik eerder verspreid is over de hele werkdag?

4/  De warme drank in een wegwerpbekertje of gaat uw voorkeur eerder naar een stijlvol porseleinen kopje?

5/ Voor de meeste koffie- en warme drankautomaten is een wateraansluiting nodig. Als die nog niet voorzien is, nagaan of er een aansluiting aangelegd kan worden. Indien er geen wateraansluiting voorzien kan worden, kunt u kiezen voor een systeem of automaat zonder vaste wateraansluiting.

KOFFIE , THEE EN TOEBEHOREN

De  jarenlange traditie  als koffiebrander  maakt dat Koffies De Draak een  uitgebreid assortiment aan excellente koffie melanges in haar gamma heeft . De versgebrande koffie wordt onmiddellijk verpakt zodat alle heerlijke aroma's perfect bewaard blijven.

Bij een heerlijk kopje koffie en thee hoort natuurlijk een aangepast en aantrekkelijk assortiment van bijproducten : portie verpakkingen melk, suiker (klontjes of staafjes), individueel verpakte koekjes en chocolades, thee, instant soepjes, ….
Koffies De Draak  biedt u dan ook alles om uw kopje koffie mooi te presenteren. Uiteraard beantwoorden alle bijproducten aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als onze koffie.