Biologisch geteelde rooibos met stukjes citroen en aroma's van citroen.
Zwarte klassieke thee uit Dimbula, een van de oudste en meeste bekende plekken in Sri Lanka waar thee wordt verbouwd. De klassieke OP (Orange Pekoe) heeft lange bladeren, is kruidig en zeer smaakvol.
Zwarte thee, frambozen, kersen, vanille, amandel, biscuit, viooltjes
Ceylon thee, geparfumeerd met rabarber, bosaardbei en verfraaid met koren- en zonnebloem.
Ceylon thee, geparfumeerd met rabarber, bosaardbei en verfraaid met koren- en zonnebloem.
Zwarte thee met aroma's van kersen, frambozen, karamel en vanille
Deze biologisch geteelde groene thee is afkomstig uit de Chinese provincie Zhejiang. Hij heeft geperste bladeren en een aangename grassige noot. Geel-groen in de kop.
Groene thee, stukjes ananas, aroma's van passievrucht, perzik, wilde aardbei en bloemblaadjes.
Deze thee is afkomstig uit Yunnan, China. Hij wordt ook wel 'rode' thee genoemd, vanwege de rode kleur in de kop. Het is een post-gefermenteerde thee met een karakteristieke aardachtige, lichtzoete smaak. Hij heeft een intense geur. Net als groene thee moet hij bereid worden op een watertemperatuur onder de 100 graden. Hij kan meerdere keren worden opgeschonken.
Chinese Sencha groene thee, ananasstukjes, zonnebloemblaadjes, rozenblaadjes
Appel, hibiscusblaadjes, vlierbes, blauwe bes, zwarte bes, zwarte besblaadjes, rozenbottel, aardbei, framboos