Deze thee is afkomstig uit Yunnan, China. Hij wordt ook wel 'rode' thee genoemd, vanwege de rode kleur in de kop. Het is een post-gefermenteerde thee met een karakteristieke aardachtige, lichtzoete smaak. Hij heeft een intense geur. Net als groene thee moet hij bereid worden op een watertemperatuur onder de 100 graden. Hij kan meerdere keren worden opgeschonken.
Deze ongefermenteerde biologisch geteelde rooibos is licht fruitig en iets milder dan de 'rode' rooibos.
Biologisch geteelde rooibos met stukjes citroen en aroma's van citroen.
Zwarte thee, frambozen, kersen, vanille, amandel, biscuit, viooltjes
Ceylon thee, geparfumeerd met rabarber, bosaardbei en verfraaid met koren- en zonnebloem.
Ceylon thee, geparfumeerd met rabarber, bosaardbei en verfraaid met koren- en zonnebloem.
Zwarte thee met aroma's van kersen, frambozen, karamel en vanille
Deze delicate semi-gefermenteerde Oolong is afkomstig uit de Chinese provincie Fujian. Strak gerolde bladeren, natuurlijk fruitige zoetheid, jadegroen in de kop. Neigt eerder naar groen dan naar zwart.