Deze biologisch geteelde groene thee is afkomstig uit de Chinese provincie Zhejiang. Hij heeft geperste bladeren en een aangename grassige noot. Geel-groen in de kop.
Groene thee, stukjes ananas, aroma's van passievrucht, perzik, wilde aardbei en bloemblaadjes.
Deze thee is afkomstig uit Yunnan, China. Hij wordt ook wel 'rode' thee genoemd, vanwege de rode kleur in de kop. Het is een post-gefermenteerde thee met een karakteristieke aardachtige, lichtzoete smaak. Hij heeft een intense geur. Net als groene thee moet hij bereid worden op een watertemperatuur onder de 100 graden. Hij kan meerdere keren worden opgeschonken.
Chinese Sencha groene thee, ananasstukjes, zonnebloemblaadjes, rozenblaadjes
Appel, hibiscusblaadjes, vlierbes, blauwe bes, zwarte bes, zwarte besblaadjes, rozenbottel, aardbei, framboos
Appelstukjes, hibiscusblaadjes, rozenbottel, morellokersen, rozenblaadjes
Deze delicate semi-gefermenteerde Oolong is afkomstig uit de Chinese provincie Fujian. Strak gerolde bladeren, natuurlijk fruitige zoetheid, jadegroen in de kop. Neigt eerder naar groen dan naar zwart.
Groene thee met aroma's van kaneel, kardemom, citroen, pompelmoes en bloemblaadjes.
De bladeren van deze klassieke groene thee zijn gerold in een kogeltje. Een frisse, pittige thee, licht in de kop.