Deze biologisch geteelde groene thee is afkomstig uit de Chinese provincie Zhejiang. Hij heeft geperste bladeren en een aangename grassige noot. Geel-groen in de kop.
Groene thee, stukjes ananas, aroma's van passievrucht, perzik, wilde aardbei en bloemblaadjes.
Deze thee is afkomstig uit Yunnan, China. Hij wordt ook wel 'rode' thee genoemd, vanwege de rode kleur in de kop. Het is een post-gefermenteerde thee met een karakteristieke aardachtige, lichtzoete smaak. Hij heeft een intense geur. Net als groene thee moet hij bereid worden op een watertemperatuur onder de 100 graden. Hij kan meerdere keren worden opgeschonken.
De bladeren van deze klassieke groene thee zijn gerold in een kogeltje. Een frisse, pittige thee, licht in de kop.
Appel, hibiscusblaadjes, vlierbes, blauwe bes, zwarte bes, zwarte besblaadjes, rozenbottel, aardbei, framboos
Appelstukjes, hibiscusblaadjes, rozenbottel, morellokersen, rozenblaadjes
Deze delicate semi-gefermenteerde Oolong is afkomstig uit de Chinese provincie Fujian. Strak gerolde bladeren, natuurlijk fruitige zoetheid, jadegroen in de kop. Neigt eerder naar groen dan naar zwart.
Hibiscus, rozenbottel, appelstukjes gearomatiseerd met aroma van aardbei, bosaardbei en rabarber.
Groene thee met aroma's van kaneel, kardemom, citroen, pompelmoes en bloemblaadjes.
Japanse groene thee, met geroosterde zilvervlies rijst en gepofte rijst. Een delicate thee, met een hartige, geroosterde smaak
Deze biologische geteelde zwarte thee is afkomstig uit een van de bekendste theeregio's van de wereld, aan de voet van de Himalaya. Een delicate, zachte thee, brons in de kop.