Deze thee is afkomstig uit Yunnan. Het wordt ook wel 'rode' thee genoemd, vanwege de rode kleur in de kop. Het is een postgefermenteerde thee met een karakteristieke aarde, licht zoete smaak. Het heeft een intense geur. Net als groene thee moet het bereid worden met een watertemperatuur onder de 100 graden. Het kan meerdere keren worden opgeschonken
Deze biologisch geteelde groene thee is afkomstig uit de Chinese provincie Zhejiang. Het heeft geperste bladeren en een aangename grassige noot. Geel-groen in de kop
Zwarte thee, frambozen, kersen, vanille, amandel, biscuit, viooltjes
Deze biologische geteelde zwarte thee is afkomstig uit een van de bekendste thee producerende regio's van de wereld, aan de voet van de Himalaya. Een delicate, zachte thee, brons in de kop
Een lichte zwarte thee is amberkleurig in de kop, heeft een zachte geur van rijp fruit en is goed voor ieder moment van de dag
Een selectie van de fijnste zwarte thee, verrijkt met witte toppen, bloemblaadjes en gearomatiseerd met bergamot uit Calabriƫ
Een heerlijke blend van Ceylon thees van geselecteerde plantages, naar een klassiek Engels recept
Vruchtenthee van rozenbottel, sinaasappel en appel , olie van bloedsinaasappel, bloemblaadjes
Hibiscus, rozenbottel, appelstukjes gearomatiseerd met aroma van aardbei, bosaardbei en rabarber
Kruideninfusie van stukjes gember, citroengras, schil, zoethout, pepermunt