Deze klassieke jasmijn thee is afkomstig uit de Chinese Fujian provincie. De smaak is mild, licht in de kop
Deze groene thee is elegant, handgeplukt en zorgvuldig verwerkt. Het heeft een frisse smaak, een zoet vleugje en is helder in de kop
Sencha betekent 'gestoomde thee'. Deze Japanse groene thee wordt gestoomd om het fermentatieproces te stoppen. De smaak doet denken aan zeewier en is licht scherp, fris. Licht olijfkleurig in de kop
Sinaasappelbloesem, braamblad, frambozenblad, zoethout, kardemom, venkelzaad, anijszaad
Lindebloesem, verveine, rabarber, framboos, aardbeien, dadels, sinaasappelbloesem en rozenblaadjes
Rozenbottel, kamille, sinaasappelbloesem, sinaasappelschil, hibiscus, citroengras, aarmunt en pepermunt
Deze witte thee is afkomstig uit de Chinese provincie Fujian. Deze thee heeft zijn naam te danken de manier waarop hij vroeger geplukt werd, door apen. Tegenwoordig wordt het geplukt door mensen. Deze thee heeft een subtiele smaak met een lichte noot van honing
Noord-Indische zwarte thee van de eerst pluk. Deze thee heeft een subtiele moutige smaak en is te vergelijken met Darjeeling.
Zwarte klassieke thee uit Dimbula, een van de oudste en meeste bekende plekken in Sri Lanka waar thee wordt verbouwd. De klassieke OP (Orange Pekoe) heeft lange bladeren, is kruidig en zeer smaakvol
Oosterse mengeling van traditionele Chinese zwarte thee met bergamot
Deze biologisch geteelde groene thee is afkomstig uit de Chinese provincie Zhejiang. Het heeft geperste bladeren en een aangename grassige noot. Geel-groen in de kop