Noord-Indische zwarte thee van de eerst pluk. Deze thee heeft een subtiele moutige smaak en is te vergelijken met Darjeeling.
Hibiscusblaadjes, appel, papaya, aalbes, vlierbes, zwarte bes, aardbei, framboos, korenbloemblaadjes, zonnebloemblaadjes
appel, hibiscusblaadjes, vlierbes, blauwe bes, zwarte bes, zwarte bes blaadjes, rozenbottel, aardbei, framboos
Zwarte klassieke thee uit Dimbula, een van de oudste en meeste bekende plekken in Sri Lanka waar thee wordt verbouwd. De klassieke OP (Orange Pekoe) heeft lange bladeren, is kruidig en zeer smaakvol
Pittige Indiase zwarte thee. Gekruid met kaneel, kardemon, kruidnagel en gember
De bladeren van deze klassieke groene thee zijn gerold in kogeltje. Het is een frisse , pittige thee, licht in de kop
Deze klassieke jasmijn thee is afkomstig uit de Chinese Fujian provincie. De smaak is mild, licht in de kop
Deze groene thee is elegant, handgeplukt en zorgvuldig verwerkt. Het heeft een frisse smaak, een zoet vleugje en is helder in de kop
Deze thee is afkomstig uit Yunnan. Het wordt ook wel 'rode' thee genoemd, vanwege de rode kleur in de kop. Het is een postgefermenteerde thee met een karakteristieke aarde, licht zoete smaak. Het heeft een intense geur. Net als groene thee moet het bereid worden met een watertemperatuur onder de 100 graden. Het kan meerdere keren worden opgeschonken
Deze biologisch geteelde groene thee is afkomstig uit de Chinese provincie Zhejiang. Het heeft geperste bladeren en een aangename grassige noot. Geel-groen in de kop
Zwarte thee, frambozen, kersen, vanille, amandel, biscuit, viooltjes