Espressomachines

Filters
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Quick Mill 3035 met geïntegreerde koffiemolen

De Quick Mill 3035 espressomachine heeft een geïntegreerde koffiemolen zodat je als een echte ‘barista’ het maximale uit je koffie kunt halen. De 3035 is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrij staal. De espressomachines van Quick Mill zijn beroemd om hun enorm lange levensduur. Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding, dé oplossing tegen kalkaanslag. Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffietemperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten. Voor de cappuccinodrinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte macchiato produceren.

€1299,00

Quick Mill 3000 rvs

De Quick Mill 3000 serie espressomachine is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrij staal. De espressomachines van Quick Mill zijn beroemd om hun enorm lange levensduur. Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding, dé oplossing tegen kalkaanslag. Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffietemperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste koffie genieten. Voor de cappuccinodrinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte macchiato produceren. De Quick Mill 3004 is de perfecte machine voor de doorgewinterde cappuccinodrinker. Vanwege het dubbele thermobloksysteem en de twee pompen, kun je met de Quick Mill 3004 zelfs gelijktijdig koffie en stoom voor cappuccino maken!

€939,00

Quick Mill 820 zwart - losse koffie

Deze Quick Mill espressomachine is inmiddels een ware klassieker en wordt al 40 jaar geproduceerd. Hij is beroemd om zijn enorm lange levensduur. Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding, dé oplossing tegen kalkaanslag. Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffietemperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten. Voor de cappuccinodrinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom produceren voor de mooiste cappuccino en latte macchiato.

€735,00

Quick Mill Silvano - losse koffie

Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvaststaal (304). Door toepassing van 1 boiler voor de koffiegroep en 1 verwarmingselement voor het stomen kan de Silvano tegelijk espresso maken en melk stomen voor cappuccino. Voorzien van PID controler voor handmatige temperatuurbeheersing tot op 1°C nauwkeurig. Op de manometer van deze espressomachine is de pompdruk niet alleen af te lezen, maar is de pompdruk ook nog eens apart instelbaar. Deze bijzondere functies, verwerkt in deze compacte machine vormt daarom een goed alternatief voor een professionele machine zoals de Quick Mill Aquila of Vetrano.

€1749,00